MIRËSEVINI NË FOOTBALL REPUBLIC

INFINITY POOL

Previous
Next

Football Republic është një akademi profesioniste dhe specialiste e cila vë në shërbim të fëmijëve eksperiencën e saj për të ofruar stërvitje specifike sipas grupmoshave në një ambient të një cilësie të lartë. 

 

NJË AKADEMI FUTBOLLI PËR TË GJITHË

Baby Soccer

Duke filluar nga mosha 5 vjec, fëmijët mund të fillojnë të provojnë kënaqësinë e futbollit. Seanca një orëshe me një numër të rëduktar fëmijësh të kësaj moshe do ti mundësojë atyre të përmirësojnë aftësitë e tyre motorrike, përqëndrimin si edhe mësimin e rregullave të para të një sporti kolektiv.

Ekipe Vajzash

EKIPE VAJZASH Football Republic ofron gjithashtu edhe strukturën për ngritjen e futbollit të femrave. Ekipi i vajzave është i mundur të krijohet vetëm me plotësimin e numrit minimal prej 14 vajzash me të cilat Football Republlic regjistrohet pranë Federatës Shqipëtare të Futbollit për pjesëmarrje në kampionatin respektiv.

Frekuencë Stërvitore

Fëmijët janë të mbikëqyrur nga trajnerë të licencuar të cilët do të bëjnë të mundur që cdo lojtar të largohet me buzëqeshje dhe me ndjesinë që ka bërë progres. Cdo grupmoshë ka një program specifik vjetor dhe stërvitor, i ndarë me frekuencë javore sipas moshave. Frekuenca stërvitore varion nga 3 deri në 5 herë në javë.

Rezervo fushën!