Infinity Pool

SOAK IN THE SUN AND ENJOY THE GREAT VIEW

Infinity Pool

Infinity Pool në Football Republic është një pishinë me thellësi 1.40 m e cila është e hapur gjatë sezonit veror (qershor-gusht). Pishina ka një kapacitet për 200 persona me 100 çadra dhe shezllona.
Për të kaluar ditët e nxehta të verës, Infinity Pool ju ofron pishinën me standarte të larta të mirëmbajtjes së saj, një beach bar me një larmishmëri pijesh, freskuesesh dhe cocktailesh.  Gjithashtu, pizzat dhe burgerat tonë janë super të shijshëm

KONTAKT

Infinity Pool

Barbas, Petrelë, Tirana Albania